Główna Aktualności Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze OBS Koło Dzierżoniów

Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze OBS Koło Dzierżoniów

38
0

We wtorek 17 września 2019 r. odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Obywatelskiego Bloku Samorządowego Koła Dzierżoniów, podczas którego Członkowie Koła jednogłośnie udzielili absolutorium Zarządowi kadencji 2015-2019. Podziękowano członkom Zarządu za dotychczasową prace.

Po czym przystąpiono do wyboru nowych władz Koła tj.  Zarządu i Komisji Rewizyjnej na kolejną kadencję. W wyniku głosowania Przewodniczącą Koła Dzierżoniów została Iwona Matyja. W skład Zarządu Koła weszli również: Izabela Piwko-Zadrożna (Wiceprzewodniczący – Sekretarz), Bolesław Stokłosa (Wiceprzewodniczący – Skarbnik) oraz Członkowie Zarządu: Mirosław Piorun, Bolesław WilkosLeszek KiepałPaweł KowalskiMaciej Smolarz. WK1WK3WK8WK2WK4WK11WK10WK6WK7WK5

Wszystkim osobom wybranym do nowych władz stowarzyszenia serdecznie gratulujemy i życzymy sukcesów oraz satysfakcji z pracy na rzecz społeczności lokalnej.

W dalszej części spotkania zebrani zadeklarowali aktywną pracę i zaangażowanie we wszelkie przedsięwzięcia mające na celu podnoszenie jakości życia mieszkańców.

Wszystkim uczestnikom Walnego Zebrania Sprawozdawczo-Wyborczego Kola Dzierżoniów OBS serdecznie dziękujemy za przybycie oraz zaangażowanie.

(38)